HerNews.gr
Fitness

Όλα όσα χρειάζεστε για να είστε fit

Μπορείτε να συνεχίσετε την άσκηση όταν δεν έχετε κίνητρο για να είστε fit ή όταν ο καιρός χειροτερεύει ή το πρόγραμμά σας γίνεται υπερβολικό; 

Όταν πρόκειται για άσκηση, σκεφτόμαστε πώς να μείνουμε σε φόρμα. Αλλά συχνά, το να ξεκινήσετε δεν είναι το πρόβλημα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι να το διατηρήσετε.

Πώς θα μείνετε fit;

Είναι χρήσιμο να μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν. Αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να απολαύσετε πραγματικά την άσκηση κάθε φορά. Πολλοί άνθρωποι που επιμένουν στην άσκηση λένε ότι αισθάνονται καλύτερα όταν τελειώσουν την προπόνηση. Υπάρχουν στοιχεία που πιθανότατα θα είναι ευχάριστα, όπως η φυσική απόκριση του σώματός σας και η αίσθηση ότι γίνεστε πιο δυνατοί.

Βρείτε έναν σκοπό. Προσπαθήστε να κινηθείτε περισσότερο στη δουλειά. Οτιδήποτε σας επιτρέπει να ασκείστε, ενώ ολοκληρώνετε άλλους στόχους θα σας βοηθήσει. Σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση και σας βοηθάει να μείνετε fit. 

Προσπαθήστε να συνδυάσετε τη φυσική δραστηριότητα με κάτι άλλο. Για παράδειγμα, στο χώρο εργασίας μην χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα και πηγαίνετε από τις σκάλες.

Δεσμευτείτε σε τρεις συνεδρίες γυμναστικής την εβδομάδα. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο για τουλάχιστον 30 λεπτά, τρεις φορές την εβδομάδα και θα αρχίσετε να αισθάνεστε τη διαφορά σε ελάχιστο χρόνο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για σύντομες ασκήσεις, που μπορείτε να συνδυάσετε.

Το να είστε fit ξεκινά από το σπίτι και ακόμα κι αν η σκέψη του να πατήσετε το πόδι σας σε ένα γυμναστήριο εξακολουθεί να είναι τρομακτική, τότε υπάρχουν πολλές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στην καθημερινή σας ρουτίνα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη φυσική σας κατάσταση.

Προσδιορίστε μικρές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την υγεία σας – μεμονωμένα μπορεί να μην φαίνονται σπουδαία, αλλά όταν ομαδοποιούνται, μπορεί να έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Κάντε μια λίστα με μικρές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε αυτήν τη στιγμή.

Ανεβείτε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ. Περπατήστε ή κάντε ποδήλατο για τη δουλειά. Παρκάρετε πιο μακριά από το σπίτι ή κάντε squats, ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας.

Πόσο συχνά πρέπει να γυμνάζεστε με βάση τους στόχους σας;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι πιο βλαβερές καλοκαιρινές θερμίδες!

Her News b

Περπάτημα: Απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα!

Her News b

Γιατί είναι καλό να κάνετε σανίδα καθημερινά;

Her News