HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Μενεγάκη: «Μπαίνω πια στη φούστα μου, μετά από 15 μέρες»

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει ανοιχτά τις τελευταίες ημέρες στην εκπομπή της για την δίαιτα που αποφάσισε να κάνει, ενώ μάλιστα έχει αυτοσαρκαστεί πολλές φορές.

«Σήμερα είπα να ξεκινήσω δίαιτα, να ξεκινήσω να τρώω σαλάτες με τόνο και κανένα κοτοπουλάκι σκέτο. Από σήμερα και μπρος είπα “Ελένη πρέπει”…». Λάθος περίοδος όμως γιατί κανένας νορμάλ άνθρωπος καλοί μου φίλοι δεν πρέπει να ξεκινάει να μαζευτεί στο φαγητό ημέρες γιορτών, είναι λάθος! Είναι λάθος για αυτό αν με δείτε να έχω νεύρα, είναι από την πείνα», είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7/12, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές της για την πρόοδο που έχει κάνει, καθώς όπως δήλωσε κατάφερε να χάσει τα κιλά που επιθυμούσε.

«Γέλαγα σήμερα που το σκεφτόμουν. Από την προηγούμενη εβδομάδα του λέω να φτιάξει καμιά συνταγή από τις δικές μου, τις λίγο βαριές. Κι έρχομαι σήμερα, το είχα ξεχάσει, και μου λέει ότι έφτιαξε κεμπάπ! Αλλά, δε θα το φάω γιατί μπαίνω πια στη φούστα μου, μετά από 15 μέρες, το κουμπί κουμπώνει χωρίς να σπάει.

Έχω μεγάλη περηφάνεια γι’ αυτό. Δεν έφτασα εκεί που ήθελα, αλλά τουλάχιστον δε σπάνε τα κουμπιά. Και κουμπιά έσπασαν, και ρούχο σκίστηκε. Δε κάθισα με ένα, παντελόνι ήταν, φούστα… και βλέπω τον Στάθη να μου κάνει νοήματα από απέναντι… Λέω, τι έγινε και μου λέει ότι άνοιξε όλο από πίσω…

Τώρα δε σπάνε τα κουμπιά, αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε γιατί αν σταματήσουμε, τζάμπα περάσαμε 15 μέρες με δάκρυα… Καλά είμαστε, δόξα τω Θεώ, υγεία να ‘χουμε», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Θα κάνω μια αποκάλυψη για ένα γεγονός που δεν ξέρετε»

Her News

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος, η συνύπαρξη των παιδιών τους και το θέατρο

Her News

“Έσπασε” ο Στέλιος Ρόκκος για τον θάνατο του αδερφού του: «Έκλαψα πολύ»

HerNews ka