HerNews.gr
DECORNEWS

Με αυτές τις ιδέες θα κάνετε την είσοδο του σπιτιού σας πιο χριστουγεννιάτικη!

Όταν πρόκειται να σκεφτείτε πώς μπορείτε να κάνετε την είσοδο σας πιο χριστουγεννιάτικη, το να τη διατηρήσετε απλή είναι ένα καλό πρώτο βήμα.

Οι ιδέες διακόσμησης Χριστουγέννων μπορεί, φυσικά, να είναι απόλυτα μαξιμαλιστικές, αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή για να προσθέσετε μια ατμόσφαιρα Χριστουγέννων στην είσοδο σας.

Η ύφανση των αστραφτερών φώτων σε ένα στεφάνι ή γιρλάντα προσθέτει πάντα τη μαγεία, ενώ μια συλλογή από κεριά θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας. Παρακάτω θα δείτε τις κορυφαίες συμβουλές για το πώς να κάνετε την είσοδο σας πιο χριστουγεννιάτικη.

1. Φέρτε την ύπαιθρο μέσα στο σπίτι σας με στεφάνια

Μίνιμαλ χριστουγεννιάτικο στιλ εισόδου από τη Marie FlaniganΟι είσοδοι είναι ένα σημείο μετάβασης που δίνουν τον τόνο στο σπίτι και αξίζουν πάντα ένα νεύμα στη φύση. Μια ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε γιρλάντες, δέντρα ή ένα στεφάνι ως σημείο εστίασης και μετά να δέσετε τη χριστουγεννιάτικη χρωματική παλέτα του σπιτιού με τη χρήση όμορφης κορδέλας.Η είσοδός σας θα είναι ο πρώτος χώρος για να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, επομένως είναι ένα υπέροχο μέρος για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να προσθέσετε μερικές εορταστικές στιγμές.

2. Βάλτε γιρλάντα στη σκάλα σας

Χριστουγεννιάτικη είσοδος με γιρλάντα σκάλας από την Annie SloanΜια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σκάλας είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε έναν χριστουγεννιάτικο τόνο στην είσοδο σας.Όταν προετοιμάζετε την είσοδο σας για την εορταστική περίοδο, θυμηθείτε μερικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτόν τον παράγοντα καλής αίσθησης. Μία από τις πιο παραδοσιακές προσθήκες και ένας εύκολος τρόπος για να φέρετε αμέσως εορταστική ευθυμία, είναι να χρησιμοποιήσετε μια φυλλώδη γιρλάντα με μικρά στολίδια που ανεβαίνουν σπειροειδώς το κάγκελο της σκάλας σας. Για επιπλέον λάμψη, περάστε φωτάκια δίπλα στο φύλλωμα για να φωτίσετε το δρόμο και να καλωσορίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι.

3. Τοποθετήστε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σκάλας γιρλάντα με καμπάνες και κορδέλα σε λευκό διάδρομοΤα χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν χρειάζεται να περιορίζονται μόνο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σαλονιού – είναι επίσης ένας υπέροχος τρόπος για να ζωντανέψετε μια είσοδο και να δημιουργήσετε μια πραγματικά ελκυστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.Μπορείτε να διατηρήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της εισόδου σας όσο minimal, maximal, μικρό ή μεγάλο θέλετε, και το ίδιο ισχύει και για τις ιδέες διακόσμησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας. Μια ανάλαφρη εμφάνιση θα εξακολουθεί να είναι αποτελεσματική και προτιμότερη αν είστε πιο σκανδιναβικές ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα.

4. Στολίστε έναν μπουφέ ή κονσόλα

Χριστουγεννιάτικη είσοδος με κλαδιά διακοσμημένα με στολίδια από την Farrow & BallΠροσθέστε μια χριστουγεννιάτικη μαγεία σε μπουφέ, ράφι, κονσόλα ή τραπέζι εισόδου για μια άμεση ενημέρωση για την περίοδο των γιορτών. Αναζητήστε ένα μεγάλο κλαδί και διακοσμήστε το με απλά χάρτινα στολίδια για μια ανάλαφρη αλλά αποτελεσματική εμφάνιση. Μια απλή γιρλάντα ή ένα βάζο με ευκάλυπτο θα κάνει θαύματα, αλλά, για μεγαλύτερο βάθος και ενδιαφέρον, δοκιμάστε να στρώσετε τη διακόσμησή σας με μερικά διαφορετικά αντικείμενα.

Χριστουγεννιάτικο στυλ ραφιού εισόδου από τον Benjamin Moore

 Ίσως βάλτε κεριά σε διάφορα ύψη γύρω από τη γιρλάντα σας, πλέξτε μερικά φωτάκια, προσθέστε μερικά στολίδια ή ίσως ακουμπήστε μερικά χάρτινα αστέρια στον τοίχο.

Πριν το καταλάβετε, έχετε δημιουργήσει μια πραγματική χώρα των θαυμάτων των Χριστουγέννων.

5. Χρησιμοποιήστε το χώρο του δαπέδου & του τοίχου

Χριστουγεννιάτικη είσοδος με χάρτινα αστέρια και κηρήθρες από την Garden Trading

Στολίστε το πάτωμα με χριστουγεννιάτικα στολίδια για έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο να κάνετε την είσοδο σας να αισθάνεστε χριστουγεννιάτικη. Επιλέξτε μεγαλύτερα χάρτινα στολίδια σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα για να προσθέσετε ενδιαφέρον και διάσταση.

Και χρησιμοποιήστε τον χώρο του τοίχου σας για να κρεμάσετε χάρτινα αστέρια για μια απόλυτα σκανδιναβική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που είναι διαχρονική αλλά και στην τάση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς θα καταφέρεις να κρατήσεις ζωντανή την ορχιδέα στο σαλόνι σου

Her News

Η διακόσμηση μετά το Πάσχα

Her News b

Πως θα επιλέξεις το στυλ που θα έχει το μπάνιο σου

HerNews ka