HerNews.gr
Beauty

Huda Kattan: To makeup trick για να φωτίσουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια

Huda Kattan

Η Huda Kattan, ιδρυτής της Huda Beauty, δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Είναι και μια γνωστή makeup artist και mega influencer με εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Huda Kattan

Πέρα από τη δημιουργία της Huda Beauty, τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε δημιουργώντας τρία ακόμη brands ομορφιάς. Το πρώτο, Kayali, προσφέρει αρώματα, ενώ το δεύτερο, είναι το  Wishful. Το WIshful εστιάζει σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Το τρίτο brand, GloWish, απευθύνεται σε όσους αγαπούν το φυσικό no makeup, makeup look.

Το πιο πρόσφατο προϊόν της, τα #FAUXFILTER Color Correctors, βρίσκεται πλέον στο επίκετρο των συζητήσεων.

Σε μια συνέντευξη της για το Bustle, η ίδια μοιράστηκε τα μυστικά της για το πώς να κάνουμε τέλειο color-correcting. Επισημαίνει ότι τα Color Correctors δημιουργούν ένα όμορφο layering κάτω από το concealer. Στη συνέχεια, προτείνει τη χρήση τους για να διορθώσουμε σκιές και να φωτίσουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια. Επιπλέον, εξηγεί πώς η ποικιλία των αποχρώσεων διευκολύνει την προσαρμογή σε κάθε τόνο δέρματος.

Huda Kattan

Huda Kattan: To makeup trick για να φωτίσουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Tα Color Correctors κάνουν όμορφο layering  κάτω από το concealer και μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει για να: Φωτίσει και να διορθώσει τις όποιες σκιές κάτω από την περιοχή των ματιών. 3 dots είναι τέλεια για να κάνεις correcting».

Με αυτήν την ποικιλία αποχρώσεων, η Huda Kattan διευκολύνει τις γυναίκες να επιλέξουν το σωστό χρώμα. Μάλιστα, θέλει να μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με τον τόνο του δέρματός τους. Με ποιον τρόπο; Δημιουργώντας, έτσι, μια εξατομικευμένη προσέγγιση στο color-correcting.

Huda Kattan

«Το κόλπο με το κραγιόν είναι το αγαπημένο μου. Φόρεσε ένα κόκκινο κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνους και ένα κόκκινο κραγιόν σε μπλε υποτόνους και δες ποιο σε κολακεύει περισσότερο. Αν πιστεύεις ότι σου ταιριάζει το κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνο, επέλεξε ένα color corrector σε ροδακινί απόχρωση.

Αν το κραγιόν με μπλε υποτόνους φαίνεται καλύτερο πάνω σου, τότε προτίμησε πιο ψυχρές αποχρώσεις», εξήγησε.

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο απλό χτένισμα για την ημέρα των γενεθλίων της

HerNewskl

Πώς να βγάζετε τέλεια τα φρύδια σας κάθε φορά

Her News

3 Προϊόντα περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα πριν τα 30 της

Her News