HerNews.gr
Health

Sleepy girl mocktail: Βρήκαμε τον τρόπο να κοιμάστε πιο εύκολα

sleepy girl mocktail

Το Sleepy Girl Mocktail του TikTok έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ως πιθανή “θεραπεία” για την αϋπνία, αλλά πώς ακριβώς λειτουργεί και τι λέει η επιστήμη;

Sleepy girl mocktail

Με την αύξηση των προβλημάτων ύπνου, πολλοί αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Οι δημιουργοί του Sleepy Girl Mocktail υποστηρίζουν ότι η συνταγή τους, που περιλαμβάνει χυμό βύσσινου, μπορεί να προωθήσει έναν πιο ήρεμο ύπνο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις επιστημονικές απόψεις. Οι ειδικοί εξετάζουν αν ο χυμός βύσσινου προσφέρει πραγματικά οφέλη για τον ύπνο. Επίσης, μελετούν το εάν πρόκειται απλώς για ισχυρό placebo.

Sleepy girl mocktail: Βρήκαμε τον τρόπο να κοιμάστε πιο εύκολα

Προβλήματα ύπνου όπως η αϋπνία και η υπνική άπνοια μπορεί να είναι ανησυχητικά. Όμως, πριν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τέτοιες τάσεις…H συμβουλή από επαγγελματία είναι πάντα σημαντική. Η επιστήμη του ύπνου εξελίσσεται. Έτσι, η καλύτερη λύση είναι να ενημερώνεστε με βάση την πιο πρόσφατη έρευνα.

@gracie_norton HAPPY THANKSGIVING 🍒❤️ getting that GOOD SLEEP tonight! #mocktails #easyrecipes #drinkrrecipe #mocktailrecipe #quickrecipe #goodsleep #sleepbetter ♬ Real Love Baby – Father John Misty

Η συνταγή του “Sleepy Girl Mocktail” που έχει κερδίσει δημοτικότητα στο TikTok είναι απλή και υπόσχεται να προωθήσει έναν πιο ήρεμο ύπνο.

Η συνταγή περιλαμβάνει σκόνη μαγνησίου αναμειγμένη σε καθαρό χυμό βύσσινου ή κερασιού. Συμπληρώνεται με σόδα και σπόρους ροδιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ρόφημα που θυμίζει ελαφρώς το Aperol Spritz. Ωστόσο, έχει ως στόχο να προάγει την χαλάρωση και τον ύπνο. Η δημοτικότητά του αυξήθηκε όταν η δημιουργός Gracie Norton δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok τον Μάρτιο του 2023, πριν αποκαλύψει τη συνταγή τον Νοέμβριο.

Η Norton δηλώνει ότι πίνει το mocktail κατά κύριο λόγο στο τέλος της περιόδου της, όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες στον ύπνο.

Sleepy Girl Mocktail

Σκανδιναβική Μέθοδος Ύπνου: Με αυτόν τον τρόπο θα κοιμάστε πιο ξεκούραστα με τον σύντροφο σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόση ώρα πρέπει να καθόμαστε στην τουαλέτα; Η σημασία του σωστού χρόνου

HerNews ka

Δυσκοιλιότητα: 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να επιστρέψεις στα “φυσιολογικά”

Her News

Οι επιπτώσεις του στρες στο σώμα μας

Her News