HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτά είναι τα 4 καλύτερα αρώματα για να αναζωογονήσετε το χώρο σας

Το άρωμα είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε σπιτιού. Είτε το παρατηρήσετε είτε όχι, ενημερώνει τα συναισθήματά σας απέναντι σε έναν χώρο και πώς τον βλέπουν και οι καλεσμένοι σας. Διαφορετικές νότες από αρώματα προκαλούν διαφορετικά συναισθήματα και ακόμη και σωματικές αντιδράσεις – μερικές προκαλούν χαλάρωση και υπνηλία, ενώ άλλες έχουν μια πιο αναζωογονητική επίδραση. 

Τον πρώτο μήνα του 2024, είναι αυτά τα αναζωογονητικά αρώματα που αναζητούμε για να ζωντανέψουν τον χώρο μας και να δώσουν τον τόνο για το επόμενο έτος, αλλά η εύρεση του κατάλληλου αρώματος για κάθε χώρο στο σπίτι σας μπορεί να είναι δύσκολη. Με τη μεγάλη ποικιλία αρωμάτων εκεί έξω, με ποικίλους βαθμούς πολυπλοκότητας, είναι μια συντριπτική αγορά και κάθε δωμάτιο του σπιτιού χρειάζεται μια λεπτή οσμή για να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα. 

Τα αναζωογονητικά αρώματα και τα αρώματα που τονώνουν τη διάθεση ταιριάζουν καλύτερα σε φιλόξενους χώρους – σκεφτείτε τις εισόδους, τις κουζίνες και τους διαδρόμους – και τα θετικά συναισθήματα που συνδέονται με αυτά είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να φέρουμε στο σπίτι μας το 2024. Ένα γραφείο στο σπίτι με μπλε τοίχους

1. Κέδρος

Είτε προτιμάτε ένα αρωματικό κερί είτε προτιμάτε την άνεση ενός plug-in αποσμητικού χώρου, φροντίστε να βρείτε αρώματα με κέδρο για τα πιο αναζωογονητικά αποτελέσματα. Έχει ένα ζεστό και ανακουφιστικό άρωμα που μπορεί να προκαλέσει αισθήματα σταθερότητας και δύναμης. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για τον καθορισμό ενός θετικού τόνου. Σε αντίθεση με άλλα αναζωογονητικά αρώματα που αναφέρονται εδώ, αυτό προσφέρεται για μια ζεστή χειμωνιάτικη αίσθηση, δεδομένου ότι οι νότες του δεν είναι πολύ φρέσκες ή ζουμερές.

2. Εσπεριδοειδή 

Όταν σκέφτεστε ένα δυναμωτικό άρωμα, τα εσπεριδοειδή είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Για το 2024 δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά τα ζουμερά αρώματα για να κρατάμε εμάς και το σπίτι μας ζωντανά και ανανεωμένα. Τα αρώματα εσπεριδοειδών από μόνα τους μπορεί να είναι ακαταμάχητα, ωστόσο όταν συνδυάζονται με περισσότερες νότες γείωσης δημιουργούν ένα υπέροχα ελαφρύ και αναζωογονητικό άρωμα που αγαπάμε στο σπίτι, ειδικά σε μέρη όπως η κουζίνα και το γραφείο στο σπίτι.

βάζα από το Layered Lounge3. Ευκάλυπτος

Ο ευκάλυπτος είναι το τέλειο άρωμα αν θέλετε να ξεκινήσετε εκ νέου αυτόν τον Ιανουάριο. Το καθαρό και αναζωογονητικό άρωμα του ευκαλύπτου είναι γνωστό ότι προάγει την αίσθηση της διαύγειας και της ζωτικότητας, καθιστώντας τον μια εξαιρετική επιλογή για μια νέα αρχή. Είναι ένα μοναδικό άρωμα που θα μαγέψει αμέσως τους καλεσμένους σας. Το συγκεκριμένο άρωμα είναι ιδανική επιλογή και για μπάνια, δεδομένου των διαπιστευτηρίων αρωματοθεραπείας του.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια αναζωογονητική εμπειρία μπάνιου που μοιάζει με σπα, δοκιμάστε σπρέι δωματίου με ευκάλυπτο ή ακόμα και δέσμες φρέσκων για να κρεμάσετε στο ντους σας. Θα ζωντανέψει με τον ατμό και θα γεμίσει το δωμάτιο με ένα αναζωογονητικό άρωμα.

4. Περγαμόντο

Επιλέξτε φωτεινές νότες εσπεριδοειδών όπως το περγαμόντο για να τονώσετε και να “ξυπνήσετε” τις αισθήσεις. Είναι γνωστό ότι ανυψώνει και ενεργοποιεί το μυαλό και το σώμα σε μια σειρά περιποίησης σώματος, κεριών και αρωμάτων για μια αναζωογονητική και ανεβασμένη εμπειρία. Συνδυάστε με πιο απαλά αρώματα όπως λεβάντα για να επωφεληθείτε από τα εφέ που αποτρέπουν το άρωμα. 

Όταν επιλέγετε το επόμενο άρωμα για το σπίτι σας, προσέξτε αυτές τις τέσσερις μυρωδιές για να δημιουργήσετε μια εντελώς αναζωογονητική και αναζωογονητική διάθεση που θα συγχαρεί το σπίτι το 2024. 

Τα 5 ωραιότερα φυτά που αποτρέπουν τη μούχλα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 βήματα για την πιο οργανωμένη κρεβατοκάμαρα

Her News b

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο λάθος στο χρώμα της κουζίνας

HerNews ka

Εφηβικό δωμάτιο: Δημιουργική διακόσμηση

Her News