HerNews.gr
Παιδί

Μαμά & κόρη: Αυτές είναι οι 5 ταινίες της Disney που είναι must για να δείτε

Μαμά & κόρη. Μια σχέση ζωής που περνάει από χίλια κύματα (δεν θα βάλω 40, μου φαίνονται πολύ λίγα). Όταν η κόρη σας είναι σε μια ηλικία που θα μπορείτε να την έχετε αγκαλιά χωρίς να περνάει την εφηβεία της και δεν θέλει “σάλια” και χέρια, μπορείτε να απολαύσετε μαζί της μια ωραία ταινία της Disney που θα γίνει και όμορφη ανάμνηση.

Τώρα δε, που έχει κρύο, είναι ο καταλληλότερος καιρός. Θα μου πεις, έχει καιρό η Disney; Δεν έχει!

Ασφαλώς εμείς σας παρουσιάζουμε τις πέντε ταινίες της Disney που μπορεί να απολαύσει μια κόρη με τη μαμά της:

 Frozen

Μια μαγική περιπέτεια που ακολουθεί την περιπέτεια της πριγκίπισσας Άννα και της αδελφής της, της παγωμένης βασίλισσας Έλσα, στην αναζήτηση της αγάπης και της αυτοαποδοχής.

Η Ωραία και το Τέρας (Beauty and the Beast)

Μια ρομαντική ιστορία που ακολουθεί τη νεαρή Μπέλ που φέρνει την πραγματική αγάπη σε ένα τέρας που ζει σε ένα μαγικό κάστρο.

Η Μικρή Γοργόνα (The Little Mermaid)

Μια μαγική ιστορία για τη μικρή γοργόνα Άριελ που ονειρεύεται να ζήσει στον κόσμο των ανθρώπων και να βρει την αληθινή της αγάπη.

Αλαντίν (Aladdin)

Μια περιπέτεια φαντασίας που ακολουθεί τον νεαρό λαθρέμπορο Αλαντίν και το μαγικό του λαμπάκι που του δίνει τη δυνατότητα να κερδίσει την αγάπη της πριγκίπισσας Ζασμίν. Όλες και όλοι θυμόμαστε πως θέλαμε και εμέις ένα μαγικό χαλί ή έστω, ένα τζίνι!

Η Μαλέφικα (Maleficent)

Μια εναλλακτική άποψη του κλασικού παραμυθιού της Ωραίας Κοιμωμένης είναι αυτή με την ισχυρή ξανθιά μάγισσα Μαλέφικα. Η οποία παίζει τον κεντρικό ρόλο και να αναδεικνύεται η πλήρης ιστορία πίσω από τη σκοτεινή της προέλευση.

Michael Jackson: Η βιογραφική του ταινία θα κυκλοφορήσει το 2025

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να μεγαλώσετε αισιόδοξα παιδιά

Her News

Οι καλύτερες παιδικές ταινίες για να δείτε μαζί με τα παιδιά σας

HerNews ka

Διαταραχή ηλεκτρονικού παιχνιδιού: Η ψυχική νόσος με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών

Her News