HerNews.gr
Διεθνή

Άγιος Βαλεντίνος: Εσύ θα πλήρωνες 215 δολάρια για δείπνο σε αρχαία φυλακή;

Αν ο γάμος είναι «φυλακή», τότε γιατί να μην περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πίσω από τα κάγκελα;

Οι φροντιστές μιας παλιάς αγγλικής φυλακής προσφέρουν στα ζευγάρια την ευκαιρία για καλό φαγητό σε ένα κλειστό κελί για περίπου 215 δολάρια, αναφέρει το Jam Press.

Η φυλακή της Οξφόρδης στην Αγγλία – η οποία ήταν ένας ενεργός πύργος πριν από χίλια χρόνια κατά τη διάρκεια των ημερών του Γουίλιαμ του Κατακτητή – θα “μεταμορφωθεί” ως εστιατόριο που θα σερβίρει μενού πολύ καλύτερα από το μέσο φαγητό της φυλακής στις 14 Φεβρουαρίου.

Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να επιλέξουν να δειπνήσουν στα κελιά διαβόητων εγκληματιών όπως οι κατηγορούμενοι δολοφόνοι Mary Blandy ή Anne Greene. Οι δημοσιογράφοι μπορεί να αναζητήσουν το κελί του Rowland Jenkes, ο οποίος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να απολαύσετε την ανατριχιαστική κρύπτη Νορμανδών 900 ετών για 230 δολάρια.

Μια αρχαία φυλακή στην Αγγλία προσφέρει την ευκαιρία στα ζευγάρια να περάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα στους τοίχους της.Ένα τραπέζι φωτισμένο με κηροπήγια και κόκκινα τριαντάφυλλα τοποθετημένα στις κλειδωμένες ζώνες του κελιού είναι το σκηνικό για το δείπνο τριών πιάτων.

Το ορεκτικό θα είναι ταρτάρ ντομάτας με παλαιωμένο γαλάκτωμα μαύρου σκόρδου παρμεζάνας και κράκερ με άνθρακα.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για χορτοφάγους για σουφλέ τυριού δύο φορές ψημένο ή τερίνα με πράσο μπάρμπεκιου με σάλτσα νεροκάρδαμου από λευκό κρασί.

Όσο για το επιδόρπιο, θα υπάρχει πουτίγκα μους λευκής σοκολάτας με παντεσπάνι φιστίκι και βατόμουρα. Περιλαμβάνεται επίσης ένα μπουκάλι prosecco.

Το γεύμα τριών πιάτων γίνεται πίσω από τα κάγκελα.

Αρχικά ένα ιατρικό φρούριο το 1073, το κτίριο υπέστη μεγάλες ζημιές κατά τη διάρκεια του Αγγλικού Εμφυλίου Πολέμου από το 1642 έως το 1651.

Μετατράπηκε σε φυλακή το 1785 για χρήση μέχρι το 1996. Η Φυλακή της Οξφόρδης έγινε έκτοτε τουριστικός προορισμός και εκπαιδευτικό κέντρο που φιλοξενεί επίσης δωμάτια απόδρασης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέρας του Λοχ Νες: Ζητούν τη βοήθεια της NASA σε νέα έρευνα για τον εντοπισμό του

HerNews ka

Kim Kardashian: Βγήκε για δείπνο με τον Kanye West & φόρεσε παλτό αξίας 13.000 δολαρίων

HerNews ka

Kanye West: Ο οίκος Balenciaga διέκοψε τις σχέσεις του με τον ραπερ λόγω αντισημιτικών δηλώσεων

HerNews ka