HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Επικρίθηκε για τα πανάκριβα ρούχα που φοράει – «Ποιος τα πληρώνει;»

Η Μέγκαν Μαρκλ , Δούκισσα του Σάσεξ , συνεχίζει να είναι μια αμφιλεγόμενη φιγούρα όπου κι αν πάει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι προκάλεσε ξανά την οργή των επικριτών της λόγω της ενδυμασίας της, αλλά αυτή τη φορά και οι υπερασπιστές της έλαβαν δράση.

Η Μέγκαν και ο Χάρι βρέθηκαν στον Καναδά αυτό το Σαββατοκύριακο για να παρευρεθούν στους εορτασμούς των Αγώνων Invictus. Σε μια από τις πολλές εκδηλώσεις που παρευρέθηκαν, η Μαρκλ εθεάθη να φοράει ένα ρούχο αξίας σχεδόν 8.000 λιρών (10.130 δολαρίων), το οποίο προσέλκυσε κάθε είδους κριτική.

Η ενδυμασία της Δούκισσας για την επίσκεψή της στο Κοινοτικό Κέντρο του Hillcrest περιελάμβανε ένα παλτό Sentalter αξίας 1.295 λιρών και ένα πανωφόρι από  Bluesalt αξίας 250 λιρών. Τα ακριβά κοσμήματα αποτιμήθηκαν επίσης σε χιλιάδες δολάρια και πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασαν, ρωτώντας ποιος είχε πληρώσει για όλες αυτές τις πολυτέλειες.

Όπως συμβαίνει συχνά, οι ενέργειες της Μαρκλ ξεκίνησαν έναν πόλεμο μεταξύ των χρηστών, με τους επικριτές της από τη μια πλευρά και τους υπερασπιστές της από την άλλη.

Η υπεράσπιση της Μέγκαν Μαρκλ

Οι θαυμαστές της Δούκισσας έσπευσαν να απαντήσουν στην κριτική, με έναν να υπενθυμίζει στους επικριτές: «Μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό κομμάτι – το πληρώνει η ίδια».

Ένας ακόμη διαβεβαίωσε, «Ξέρεις ότι είναι μια γυναίκα με υπέροχο γούστο και μπορεί να επιλέξει τα ρούχα της χωρίς τη βοήθεια κανενός. Τι άλλο μπορείς να περιμένεις από τον δημιουργό του The Tig ;” Ενώ ένας άλλος έγραψε ότι «δεν χρειάζεται στυλίστα. Φαίνεται φανταστική».

Με παρόμοιο τρόπο, ένας άλλος χρήστης του X σημείωσε, «Ωραία. Έχει επίσης αναφερθεί ότι δεν ταξιδεύει με κομμωτή στους Invictus Games και φτιάχνει τα μαλλιά της μόνη της».

Τα έσοδα του Χάρι και της Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απαρνήθηκαν τη βασιλική τους ιδιότητα το 2020 και παρόλο που διατήρησαν τους τίτλους, ο Χάρι σταμάτησε να λαμβάνει τον μισθό που έπαιρνε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Τα έσοδα του πρίγκιπα προέρχονται εν μέρει από την κληρονομιά που έλαβε από τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ , καθώς και από επιχειρηματικές δραστηριότητες που έχει δημιουργήσει με δικά του έξοδα.  Η Μέγκαν από την πλευρά της, έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 5 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την καριέρα της ως ηθοποιός και τις εγκρίσεις στα podcast της.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Καλεσμένος ισχυρίζεται ότι υπήρχε μια «άσχημη» μυρωδιά στον γάμο τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υπερψηφίσηκε το νομοσχέδιο αναγνώρισης των γάμων ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ

Her News

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θέλουν να τον απελάσουν απο τη Σαουδική Αραβία και αυτός είναι ο λόγος

HerNews ka

Rebel Wilson: Ισχυρίζεται ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε όργιο με ναρκωτικά

HerNews ka