HerNews.gr
Social News

Ελένη Βουλγαράκη: Στη Λεωφόρο για να καμαρώσει τον Φώτη Ιωαννίδη στον ημιτελικό κυπέλλου (ΦΩΤΟ)

Η σύντροφος του Φώτη Ιωαννίδη, Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου το απόγευμα της Τετάρτης 21/2  για να καμαρώσει τον αγαπημένο της.

Πολύ σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για τους πράσινους καθώς ήταν η ρεβανς των ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου και η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στις εξέδρες για να στηρίξει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μάλιστα όπως φαίνεται η εμφάνισή της Ελένης Βουλγαράκη αποδείχθηκε «γουρλίδικη» καθώς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προκριθεί τον τελικό του Κυπέλλου.

Όπως ήταν λογικό η Λεωφόρος πήρε «φωτιά» από τους φίλους του Παναθηναϊκού που πανηγύρισαν ξέφρενα την πρόκρισή τους.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες της Ελένης Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη από κοινή τους έξοδο και ενώ η ραδιοφωνική παραγωγός απέφευγε όλο αυτό το διάστημα να απαντήσει στους δημοσιογράφους για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, οι εικόνες “μιλούσαν” από μόνες τους.

Την Τετάρτη 7/2 το περιοδικό ΟΚ! κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες της Ελένης Βουλγαράκη και του Φώτη Ιωαννίδη σε κοινή τους έξοδο. Οι δυο τους έκαναν μια βόλτα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Τα σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού στην Ελένη Βουλγαράκη

Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Ελένη Βουλγαράκη στο προφίλ της διαφημίζοντας ένα προϊόν που κάνει μπούκλες, οι “πράσινοι” της επιρρίπτουν ευθύνες αστειευόμενοι ότι ευθυνόταν εκείνη για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη.

Μάλιστα η Ελένη Βουλγαράκη απάντησε σε μερικά από τα σχόλια.boulgaraki37893

Ένα από τα σχόλια που τράβηξαν την προσοχή της ήταν: «Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα, δεν είναι για χόρταση», με την ίδια να απαντά: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;».

Άλλα σχόλια έγραφαν: «Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό και εσύ φτιάχνεις μπούκλες».

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Δείτε που τους «τσάκωσε» ο φωτογραφικής φακός

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας»

HerNews ka

Σοκάρει ο Χρήστος Μάστορας: Οι φωτογραφίες του από το νοσοκομείο

HerNews ka

Μαντώ Γαστεράτου: Τα πρώτα γενέθλια για την κόρη της και οι ευχές της – «Ένας χρόνος στην ζωή μου μαζί σου»!

Her News