HerNews.gr
Σχέσεις

Dry Dating: Η τάση που θέλει τους νέους να βγαίνουν ραντεβού χωρίς να πίνουν αλκοόλ

Dry Dating

Όταν κάποιος αποφασίζει να απέχει εντελώς από το αλκοόλ για ένα διάστημα, αυτό μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία να εξερευνήσει νέους τρόπους για να περάσει τον χρόνο του, συμπεριλαμβανομένων των ραντεβού.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και μέρη που μπορεί να είναι ενδιαφέροντα για ραντεβού χωρίς αλκοόλ, όπως καφετέριες, εστιατόρια που προσφέρουν υγιεινά πιάτα, μουσεία, πάρκα, περίπατοι στη φύση ή ακόμη και κοινές δραστηριότητες όπως μαθήματα μαγειρικής ή χορού. 

Dry Dating

Η Κάθριν Γρέι φαίνεται να εξετάζει με βάση την προσωπική της εμπειρία τον τρόπο με τον οποίο το αλκοόλ επηρεάζει τις σχέσεις και τα ραντεβού. Η επιλογή να απέχει κάποιος από το αλκοόλ μπορεί να φέρει μια νέα δυναμική στα ραντεβού, δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα και τη συνειδητή επικοινωνία.

Dry Dating: Η τάση που θέλει τους νέους να βγαίνουν ραντεβού χωρίς να πίνουν αλκοόλ

Ωστόσο, η κουλτούρα του ραντεβού που βασίζεται στο ποτό είναι προδιαγεγραμμένη σε πολλούς κοινωνικούς κύκλους, κάτι που μπορεί να καθιστά δύσκολη την αλλαγή αυτής της δυναμικής. Επίσης, το κόστος των αλκοολούχων ποτών μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, ιδίως αν κάποιος συνηθίζει να πηγαίνει σε πολλά ραντεβού κάθε εβδομάδα.

Συνεπώς, η επιλογή να απέχει κάποιος από το ποτό σε ραντεβού μπορεί να απαιτήσει να αναθεωρηθούν οι κοινωνικές πρακτικές και οι προσδοκίες που συνδέονται με αυτά. Αν κάποιος είναι προετοιμασμένος να δοκιμάσει νέους τρόπους επικοινωνίας και διασκέδασης, μπορεί να ανακαλύψει ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και δημιουργικές επιλογές για τα ραντεβού που δεν βασίζονται στο αλκοόλ.

αλκοόλ
αλκοόλ

Mπορεί να διευκολύνει την χαλάρωση και τη δημιουργία χημείας ανάμεσα στα άτομα, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα μέσα για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός. Οι δραστηριότητες όπως ένας καφές, μια βόλτα στο πάρκο ή ένα ενδιαφέρον εργαστήριο μπορούν να προσφέρουν ευκαιρίες για να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον χωρίς την επίπτωση του αλκοόλ.

Τοξική σχέση: Να θυμάσαι ότι ακόμα και όταν διψάς, δεν πίνεις δηλητήριο…

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι έρευνες εξηγούν τον λόγο που μπαίνουμε ακόμη στο προφίλ του πρώην μας!

HerNewskl

Σχέσεις: Γιατί τελικά ερωτευόμαστε τα «κακά παιδιά»;

Her News

“Με απάτησε”: Πως να ξεπεράσετε την απιστία με 3 απλά βήματα

Her News b