HerNews.gr
Μόδα

Naomi Campbell: Φόρεσε ένα εμβληματικό κοστούμι Alexander McQueen στα εγκαίνια της έκθεσής της

Ως ένα από τα πιο διάσημα supermodels στην ιστορία, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Naomi Campbell ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη δική της έκθεση στο Victoria & Albert Museum. Η έκθεση γιορτάζει τις εκτεταμένες δημιουργικές της συνεργασίες, τον ακτιβισμό και τη βαθιά πολιτιστική της επιρροή.

 Για να ξεκινήσει την έκθεση με στυλ, η Naomi επέλεξε να διοργανώσει ένα υπέροχο γεύμα στο The Dorchester και φόρεσε ένα ιδιαίτερα σπάνιο κομμάτι της ιστορίας της μόδας για την περίσταση.

Ντυμένη με κοστούμι Alexander McQueen – εμφάνιση 47 από τη συλλογή Eshu φθινόπωρο/χειμώνα 2000 – η Naomi φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο με κουμπιά σε συνδυασμό με ένα σετ σε γκρι απόχρωση, με ένα σακάκι μονόπετο με εξαιρετικά καθορισμένη μέση και ασορτί πλισέ croped παντελόνι.

Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με ασημένια κοσμήματα και μαύρες γόβες από λουστρίνι, διατηρώντας μια κλασική αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η έκθεση, με τίτλο  Naomi: in Fashion και χορηγία της Boss, υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική εμπειρία για τους λάτρεις της μόδας. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν να δουν αποκλειστικά κομμάτια φτιαγμένα ειδικά για τη Naomi, που κυμαίνονται από δημιουργίες των Azzedine Alaïa και Valentino μέχρι το αξέχαστο φόρεμα Dolce & Gabbana που φορέθηκε περίφημα την τελευταία μέρα της κοινωφελούς δράσης της. 

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να θαυμάσουν τα παπούτσια της  που φέρουν την επιγραφή «Naomi», γραμμένη με μπλε χρώμα – με τα οποία η Campbell σκόνταψε σε μια επίδειξη της Vivienne Westwood. Σημειώστε τα ημερολόγιά σας – η έκθεση έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πόρτες της στις 22 Ιουνίου. 

Έκθεση NaomiΗ έκθεση Naomi Campbell θα αναδείξει επίσης κομμάτια από την καριέρα της στον ακτιβισμό και θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις συνεισφορές που έχει κάνει πέρα ​​από τη μόδα, μέσω της φιλανθρωπίας και άλλων σκοπών.

 Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Μουσείου Victoria & Albert, αυτή θα είναι «η πρώτη έκθεση του είδους της που θα εξερευνά την εξαιρετική καριέρα του μοντέλου μόδας Naomi Campbell. Μέσα από τη δουλειά κορυφαίων παγκόσμιων σχεδιαστών και φωτογράφων, γιορτάζουμε τις δημιουργικές της συνεργασίες, τον ακτιβισμό και την εκτεταμένη πολιτιστική της επίδραση».

Naomi Campbell: Η σπάνια εξομολόγησή της για τη μητρότητα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: 4 Μαθήματα στιλ που μας δίδαξε

Her News

Cardi B: Αποτίει φόρο τιμής στον Paco Rabanne φορώντας φόρεμα του οίκου μόδας του για τα Grammy

HerNews ka

Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι εμφανίσεις των διασήμων που ξεχώρισαν

HerNews ka