HerNews.gr
Beauty

Hydro Bob: Μπορεί να είναι το αγαπημένο νέο χτένισμα του 2024

Ξεκινά από εκεί που σταμάτησε το δημοφιλές «boy bob» τα τελευταία χρόνια, η μόνη διαφορά; Ένα στοιχείο έχει κυριολεκτικά αλλάξει. Συνεχίζουμε να βλέπουμε το άνετο κόψιμο σε συνδυασμό με ένα υγρό υγρό φινίρισμα ή “hydro” για να διατηρείται η αίσθηση φρεσκάδας.

Τι είναι το hydro bob;

Επινοημένο από τον κορυφαίο κομμωτή και προγνωστικό των τάσεων, Tom Smith, το hydro bob είναι η μετενσάρκωση του 2024 του boy bob της περασμένης άνοιξης. Έχει μια αιχμηρή, ελαφρώς ανδρόγυνη, προσαρμοσμένη εμφάνιση σε αυτό, αλλά το κλειδί εδώ είναι ότι υπάρχει ένα μικρό στοιχείο υψηλής μόδας που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται ελαφρώς πιο καθορισμένα – είναι σχεδόν σαν ένα απαλό wet look. Η ιδέα είναι ότι το κόψιμο πρέπει να πάρει μια δροσερή διάσταση και να φαίνεται «βουτηγμένο σε γυαλάδα και υγρασία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Έχουμε ήδη δει στυλ wet-look να κυριαρχούν στα κόκκινα χαλιά και στο street style της εβδομάδας μόδας από την αρχή του τρέχοντος έτους, αλλά το πιο κοντό ανοιξιάτικο κούρεμα φαίνεται ακόμα πιο συντονισμένο. 

Όσον αφορά το μήκος, το σχήμα μπορεί να προσαρμοστεί στο άτομο, δουλεύοντας με τα χαρακτηριστικά του για να δημιουργήσει ένα μήκος που κάθεται ανάμεσα στα χείλη και το μέσο του λαιμού. Αλλά αυτή η τάση βασίζεται τόσο στο styling όσο και στο κόψιμο. Η χρήση προϊόντων styling δίνει ορισμό και σταθερότητα για να το κάνει ένα υπέροχο κούρεμα για όσους θέλουν τα μαλλιά τους να αισθάνονται ελεγχόμενα και εκλεπτυσμένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balqees (@balqeesfathi)

Ποια προϊόντα θα δώσουν στο hydro bob το υγρό του φινίρισμα;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να πετύχεις το wet look, λέει ο Tom. «Το πρώτο είναι με προϊόντα styling. Λατρεύω τις θρεπτικές κρέμες όπως το Olaplex No.6 Bond Smoother για αυτό γιατί δίνει αυτή την υγρασία, την ενυδάτωση και την ευκρίνεια, χωρίς να φαίνεται λιπαρό».

«Αλλά ένα καλύτερο από αυτό, αν δεν σας πειράζει να φαίνεται ελαφρώς πιο δυνατό και τολμηρό και σας αρέσει η ιδέα των μαλλιών σας να είναι περιποιημένα και στη θέση τους, είναι να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας μάσκα επανόρθωσης ή ενυδάτωσης», λέει ο Tom, ο οποίος προτείνει το Olaplex. No.3 Hair Perfector. «Χρησιμοποιήστε το ως προϊόν styling και αφήστε το στα μαλλιά σας. Όχι μόνο θα αποκτήσεις ορισμό στα μαλλιά σου, αλλά θα κάνεις και μια θεραπεία ταυτόχρονα με το styling των μαλλιών σου», λέει.

Το μπόνους είναι ότι θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται υπέροχα στο στυλ, αλλά μακροπρόθεσμα, βοηθά και στην ενδυνάμωση. Είναι ένα υπέροχο κόλπο για όσους δεν βρίσκουν τον χρόνο να κάνουν εβδομαδιαίες μάσκες ή θεραπείες και θα δώσει το αποτέλεσμα ημι-υγρής όψης ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέψουν στα μαλλιά σας να δυναμώσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Πώς να διαμορφώσετε το λουκ

Αφού ολοκληρώσετε την υφή, μπορείτε να επεξεργαστείτε το στυλ με μερικές cool λεπτομέρειες. Μπορείς να βάλεις τα μαλλιά πίσω από το ένα αυτί ή και στα δύο αυτιά, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με ένα statement σκουλαρίκι, αν θέλεις να το κάνεις να φαίνεται πιο κατάλληλο για το βράδυ. 

Kaia Gerber: Το χτένισμά της είναι το ιδανικό για όλα τα party girls

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλοκαιρινά tips για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας

Her News

Η περιποίηση προσώπου είναι γυναικεία υπόθεση

Her News b

Grammy Awards: Οι καλύτερες εμφανίσεις που αξίζει να δεις!

Her News b