HerNews.gr
Μόδα

Ούτε λεοπάρ ούτε φλοράλ: Αυτό είναι το πιο ακαταμάχητο print για το 2024

Τα print είναι το ίδιο για το καλοκαίρι με τις γήινες αποχρώσεις ή τα λινά ρούχα. Με καλό καιρό θέλουμε να φοράμε σχέδια από ελαφριά υλικά, αλλά και γεμάτα μοτίβα που προσθέτουν μια διασκεδαστική πινελιά στην γκαρνταρόμπα μας. Μεταξύ όλων αυτών, το λεοπάρ είναι ένα από τα αγαπημένα της στιγμής για να πετύχετε εντυπωσιακά ρούχα στο στυλ σας, ενώ οι ρίγες έχουν αυτή την ευελιξία ώστε να μπορούν να το οδηγήσουν σε ένα πιο κλασικό ή πιο εκλεκτικό σημείο.

Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι φαίνεται πως στη γκάμα των δυνατοτήτων προστίθεται ένα ακόμη print. Τα χείλη είναι αυτό το μοτίβο που αρχίζουμε να βλέπουμε παντού. Ένα από τα brands που έχει επιμείνει περισσότερο σε αυτά είναι το Coach, το οποίο τυπώνει μπλουζάκια και τσάντες με αυθόρμητα φιλιά διαφορετικών χρωμάτων και εντάσεων. Στην ανοιξιάτικη πρόταση της τα έχει συμπεριλάβει και η Stella McCartney, με τρισδιάστατες λεπτομέρειες που δένουν στις τιράντες των φλοράλ φορεμάτων.Προπονητής άνοιξη καλοκαίρι 2024.

στάμπα χειλιών σε πούλμαν άνοιξη καλοκαίρι 2024Στο Schiaparelli είναι πλέον σύνηθες να βρίσκουμε αυτό το print ως 3D μέρος των τσαντών, των κοσμημάτων και ακόμη και των ρούχων τους. Είναι μια ιδιόμορφη εκδοχή του γυναικείου ντυσίματος και αποδεικνύεται δημοφιλής. Από φορέματα μέχρι χαλαρά loafers, οι σχεδιαστές κοσμούν μια σειρά από τις τελευταίες επιδείξεις με λαχταριστές λεπτομέρειες από print χειλιών. Ετοιμαστείτε να ζηλέψετε με αυτά τα κομμάτια με τάση στα χείλη.

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε το πιο εντυπωσιακό τζιν σετ που έχουμε δει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τελικά τα τζιν σας;

HerNewskl

Pamela Anderson: Περπάτησε στο fashion show του οίκου BOSS στο Μαϊάμι

Her News

Vip Collection: Δείτε backstage της φωτογράφισης

Her News