HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Μοιράζεται πληροφορίες για τον νέο μυστηριώδη “σύντροφό της” – «Πληροί τα κριτήρια»

Ο νέος μυστηριώδης σύντροφος της Kim Kardashian πληροί όλα της τα κριτήρια, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να τον δείξει στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης των «Kardashians», η Kim Kardashian μίλησε ανοιχτά για τη δυσκολία του να βγαίνεις στο κοινό ενώ ήταν έξω για μεσημεριανό γεύμα με τον Scott Disick.

«Λοιπόν, δεν σε έχω δει πραγματικά έξω σε κανένα ραντεβού ή τίποτα», είπε ο Disick, στην Kardashian.

«Λοιπόν, είναι απλά δύσκολο γιατί πώς μοιάζουν αυτά τα πρώτα ραντεβού;»  απάντησε εκείνη. «Πίσω από τις πόρτες, δεν μπορώ να βγω έξω. Είναι κάπως άβολο.”

«Εδώ είναι το θέμα, αν σε δουν με κάποιον, τότε αν αρχίσει να μην λειτουργεί, πρέπει σχεδόν να προσπαθήσεις να το κάνεις να λειτουργήσει λίγο περισσότερο γιατί ντρέπεσαι που ήταν τόσο γρήγορο», συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια μιας εξομολόγησης, η Kim εξήγησε ότι σε όλη τη διάρκεια της συναναστροφής της με τον Πιτ Ντέιβιντσον , οι άνθρωποι το έκαναν να φαίνεται σαν «πολύ σοβαρή σχέση», ενώ στην πραγματικότητα προσπαθούσε απλώς να περάσει καλά.

«Θέλω απλώς να κρυφτώ λίγο», είπε η Kardashian «Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις να κρυφτείς». 

Και αποδεικνύεται ότι ταξίδευε κρυφά με έναν νέο άντρα, τον οποίο ο Ντίσικ ονόμασε «Φρεντ».

Η Kardashian εξήγησε ότι οι φίλοι της την γνώρισαν με τον «Φρεντ» και οι δυο τους βγήκαν ραντεβού σε ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη που δεν κατονομαζόταν – όπου εκείνη και ο Ντέιβιντσον, 29 ετών, συνήθιζαν να κάνουν «μυστικά δείπνα».

«Δεν θέλω να βγαίνω μόνο με ένα άτομο, αλλά δεν έχω βγει ποτέ… αυτό που είναι τόσο αστείο είναι ότι οι φίλοι μου ήθελαν να γνωρίσω κάποιον, οπότε πάμε στη Νέα Υόρκη και πάμε στο *bleeped*», είπε. «Υπάρχει ένα ιδιωτικό δωμάτιο στον κάτω όροφο, αλλά μετά στο Διαδίκτυο, ήταν σαν, « Η Kim επανασυνδέεται με τον Πιτ σε αυτό το μέρος».

Η Kim Kardashian άρχισε να βγαίνει με τον Πιτ Ντέιβιντσον τον Οκτώβριο του 2021 εν μέσω διαζυγίου της με τον Κάνιε Γουέστ.

«Πληροί τα πρότυπα;» ρώτησε η Ντίσικ, και εκείνη απάντησε: «Πληροί πολύ τα πρότυπα».

Kim Kardashian

Αργότερα στο επεισόδιο, η Kim “πιάστηκε” από την κάμερα να στέλνει μηνύματα και να χαμογελά κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της.

Όταν ένα μέλος του πληρώματος ρώτησε αν έστελνε μήνυμα με το «Fred», η Kardashian – η οποία στο παρελθόν είχε ορκιστεί να μείνει single για «λίγα χρόνια» – απάντησε γρήγορα, «Ναι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ: Ποια είναι η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που τον στέλνει σε δίκη

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Ένας έρωτας, ένα δικαστήριο και μια ζωή γεμάτη αμαρτίες

Her News b

Τόνι Μπένετ: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός τραγουδιστής σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka