HerNews.gr
Beauty

Coachella vibes: Αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό hairstyle του 2023

Coachella vibes

Το Coachella είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ μουσικής και τεχνών που πραγματοποιείται ετησίως στην Καλιφόρνια.

Είναι γνωστό όχι μόνο για το εκπληκτικό μουσικό του πρόγραμμα, αλλά και για τη μόδα και το στυλ που πρωταγωνιστούν εκεί. Πολλοί από τους επισκέπτες του φεστιβάλ χρησιμοποιούν το Coachella ως μια ευκαιρία να επιδείξουν τα μοναδικά και μοδάτα look τους.

Coachella

Όσον αφορά στο χτένισμα για το Coachella, υπάρχουν διάφορα looks που είναι δημοφιλή στο φεστιβάλ. Ορισμένες από τις κορυφαίες επιλογές είναι:

Κυματιστά μαλλιά: Τα μαλλιά με κύματα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα στο Coachella. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα κύματα με μια πλάκα ίσιωμα ή με προϊόντα styling που προάγουν τα φυσικά κύματα των μαλλιών.

Coachella

Πλεξούδες:

Οι πλεξούδες είναι ένα δημοφιλές χτένισμα στο festival, δίνοντας έναν αέρινο και boho χαρακτήρα. Μπορείτε να πλέξετε μια πλεξούδα στο πλάι, μια πλεξούδα κορώνα, ή ακόμα και πολλαπλές πλεξούδες για ένα πιο πολύπλοκο look.

Χαλαρά updos: Ένα άλλο δημοφιλές χτένισμα είναι τα χαλαρά updos, όπου τα μαλλιά σας ανυψώνονται και προσαρμόζονται σε ένα ανεπίσημο κότσο ή πλεξούδα πίσω από το κεφάλι. Αυτό το στυλ δίνει μια αίσθηση άνεσης και ελευθερίας.

Coachella 2023: To Boho style κυριάρχησε και με το παραπάνω!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Russian manicure: Βρήκαμε το πιο minimal manicure

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: H συμβουλή ομορφιάς για νεανικές εμφανίσεις

HerNewskl

Clavicut: Αυτό είναι το κούρεμα που θα δούμε παντού το υπόλοιπο του 2023

HerNewskl