HerNews.gr
Beauty

Πολυτελή αρώματα με νότες από μέλι

Ψάχνετε να προσθέσετε λίγη γλυκύτητα στη συλλογή με τα αρώματα που έχετε;  Αν ναι, πολλά πολυτελή brands διαθέτουν αρώματα που πραγματικά μυρίζουν μέλι και ενσωματώνουν αυτό το υπέροχο άρωμα στα μπουκάλια τους.

Το μέλι είναι γνωστό ότι ενισχύει το άρωμα και παρέχει γλυκαντικές ιδιότητες, επομένως αυτά τα αρώματα είναι μια τέλεια και διαχρονική επιλογή για τη συλλογή αρωμάτων σας.

Επιπλέον οι φυσικές γλυκαντικές ιδιότητες του μελιού ενισχύουν την ελκυστικότητα ενός αρώματος. 

Ανάλογα με τον τύπο του μελιού που χρησιμοποιείται, το άρωμα μπορεί να έχει διάφορες νότες και χαρακτηριστικά που ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο παραγωγής του μελιού.

Νιώθετε φρουτώδης; Μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε μέλι από άνθη πορτοκαλιάς για ένα άρωμα εσπεριδοειδών και λουλουδιών, ενώ το μέλι λεβάντας προσφέρει περισσότερη γήινη υφή με φυτικές και λουλουδένιες αποχρώσεις.

Για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, υπάρχουν ακόμη και συνδυασμοί μελιού με άλλα συστατικά όπως μόσχος βανίλιας ή κεχριμπάρι για μια πιο βαθιά και πολυεπίπεδη εμπειρία αρώματος!

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη συλλογή που είναι διαθέσιμη παρακάτω, όπως το Velvet Orchid του Tom Ford και το Nectarine Blossom & Honey του Jo Malone.

1. Jo Malone London, Nectarine Blossom & Honey Cologne

Το Nectarine Blossom & Honey της Jo Malone είναι ένα όμορφο άρωμα που αποτυπώνει την ουσία του μελιού σε κάθε μπουκάλι. Φρέσκο από την κυψέλη, λαχταριστό μέλι αναμειγνύεται με τα λαμπερά άνθη του Covent Garden του Λονδίνου.

Ζουμερό νεκταρίνι, ροδάκινο και κασσία, και ευαίσθητα ανοιξιάτικα λουλούδια λιώνουν σε κάθε νότα μελιού ακακίας. Γλυκό και απολαυστικά παιχνιδιάρικο, αυτό το άρωμα είναι τέλειο για γυναίκες που αγαπούν τα λουλουδάτα αρώματα με μια νότα γλυκύτητας.

2. Ellis Brooklyn, BEE Eau De Parfum

Αυτό το άρωμα στάζει μέλι. Ζεσταμένο με σκούρο ρούμι και γεμάτο με τις εθιστικές νότες από κόκκους βανίλιας, σανταλόξυλο και κακάο, δεν θα κάνετε λάθος φορώντας αυτό το άρωμα.

Η αποστολή του BEE Eau de Parfum βασίζεται στο μαγικό ταξίδι του να βρεις και να ερωτευτείς τον εαυτό σου. Και μπορείτε να το κάνετε φορώντας αυτό το υπέροχο άρωμα!

3. Floris London Honey Oud Eau De Parfum

Το κεχριμπαρένιο ξυλώδες άρωμα του Honey Oud είναι ένα περιεκτικό άρωμα τόσο για γυναίκες, όσο και για άνδρες.

Αυτό το άρωμα που κυκλοφόρησε το 2014 από τον οίκο Floris, ανοίγει με αναζωογονητικές νότες κορυφής από περγαμόντο και μέλι.

4. Tom Ford’s Velvet Orchid

Αυτό το άρωμα είναι πλούσιο με τη λαμπερή φρεσκάδα του μελιού. Με μέλι, ρούμι και ένα εντυπωσιακό λουλουδάτο πέπλο από μαύρη ορχιδέα, είναι ένα λαμπερό άρωμα που αποπνέει μια εξαιρετικά θηλυκή ουσία.

6 Κόλπα για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Khloe Kardashian: Άλλη μια celebrity που υιοθετεί το μονόχρωμο μακιγιάζ

HerNewskl

Selena Gomez: Έκανε το barbiecore trend στο μανικιούρ της

HerNewskl

Τι μανικιούρ να κάνεις με βάση το ζώδιό σου;

HerNews ka