HerNews.gr
Beauty

Κεραμίδια: Το skincare συστατικό που κάνει θαύματα τους χειμερινούς μήνες

Kεραμίδια

Το χειμώνα, με τους κρύους ανέμους και τον ξηρό αέρα του, η ανάγκη του δέρματος για μια συστηματική ρουτίνα περιποίησης γίνεται πρωταρχική. Ένα βασικό συστατικό εμφανίζεται ως ήρωας ,τα κεραμίδια.

Kεραμίδια

Τι είναι τα Kεραμίδια;

Τα κεραμίδια, φυσικά συστατικά που βρίσκονται στην επιδερμίδα μας, αποδεικνύονται πολύ σημαντικά για την διατήρηση της υγείας του δέρματος. Ας εξερευνήσουμε τα οφέλη τους. Πώς μπορούν να μεταμορφώσουν την φροντίδα του δέρματος μας;

Κεραμίδια: Το skincare συστατικό που κάνει θαύματα τους χειμερινούς μήνες

κεραμίδια

1. Βαθιά Ενυδάτωση: Τα κεραμίδια λειτουργούν ως φυσικά “αδιάβροχα” που διατηρούν την υγρασία μέσα στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου η ατμόσφαιρα είναι πιο ξηρή, αυτή η ικανότητα των κεραμιδίων να διατηρούν την υγρασία είναι σημαντική. Σε ποιο κομμάτι; Στην πρόληψη του ξηρού δέρματος.

2. Ενίσχυση του Φραγμού Προστασίας: Επίσης, ενισχύουν τον φραγμό προστασίας του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα προστατεύουν το δέρμα από ερεθισμούς. Αυτοί είναι: Ο κρύος αέρας και οι κακές καιρικές συνθήκες.

3. Επανόρθωση και Ενίσχυση της Επιδερμίδας: Τα κεραμίδια βοηθούν στην επανόρθωση της επιδερμίδας. Επίσης, βελτιώνουν τον φυσικό της φραγμό. Επιπλέον, αυξάνουν την αντοχή του δέρματος απέναντι στις δυσκολίες του χειμώνα.

4. Καταπολέμηση του Ερεθισμού και της Ξηρότητας: Ακόμη, η  αντιφλεγμονώδης δράση των κεραμιδίων τα καθιστά ιδανικά για την καταπολέμηση  της ξηρότητας του δέρματος. Μάλιστα, βοηθούν να διατηρηθεί μια υγιής και λαμπερή επιδερμίδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Skin slugging: Tο μεγαλύτερο trend των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας!

HerNewskl

Manicure Trends: 5 τάσεις στα νύχια για γυναίκες άνω των 45

HerNewskl

Μαλλιά: Η θεραπεία που αξίζει να δοκιμάσεις

Her News b