HerNews.gr
Fitness

Pilates: 5 τρόποι που επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική μας ζωή

Pilates

Οι μέρες όπου το Pilates θεωρούνταν απλώς μια τάση πέρασαν. H μέθοδος αυτή αποδεικνύεται αποτελεσματική για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Eπίσης, είναι σημαντική για την ενίσχυση της σεξουαλικής ευεξίας.

Αυτή η μοναδική μέθοδος άσκησης γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Pilates

Το Pilates δεν είναι απλώς μια σειρά ασκήσεων. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια φιλοσοφία, η οποία επιδιώκει την ισορροπία μεταξύ σώματος και νου. Επίσης, ενισχύει τη σεξουαλική ευεξία.

Οι διάφορες ασκήσεις Pilates σχεδιάστηκαν για να ενδυναμώσουν τον πυρήνα του σώματος, να αυξήσουν την ευελιξία μας και να βελτιώσουν την στάση μας. Φυσικά, αυτά τα οφέλη αποδεικνύονται θετικά και στη σεξουαλική ζωή.

Pilates: 5 τρόποι που επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική μας ζωή

#1 Βελτιώνει τη σχέση με το σώμα σας

Η καλή εικόνα του σώματος είναι κρίσιμη για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Ερευνητικές μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ασκούνται με το Pilates αναπτύσσουν θετικότερη σχέση με τα σώματά τους. Επιπλέον, αυτή η αυτογνωσία και αποδοχή του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

#2 Ενισχύει την κινητικότητα

Η  καλή σεξουαλική απόδοση απαιτεί ευελιξία και κινητικότητα. Επίσης, το Pilates επικεντρώνεται στη βελτίωση της ευελιξίας και της κινητικότητας. Με ποιον τρόπο; Διευκολύνοντας τη δοκιμή νέων σεξουαλικών στάσεων και κινήσεων. Επιπρόσθετα, η άνεση στην κίνηση στο κρεβάτι μπορεί να ενισχύσει και τη σεξουαλική απόλαυση.

#3 Αυξάνει τη ροή του αίματος

Η σωστή κυκλοφορία του αίματος είναι κλειδί για μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Οι ασκήσεις Pilates βοηθούν στην αύξηση της αιματικής ροής. Επίσης, παράγουν καλύτερη διέγερση και επιτρέποντας πιο έντονη απόλαυση.

#4 Δυναμώνει τους πυελικούς μύες

Ακόμη, οι δυνατοί πυελικοί μύες είναι σημαντικοί για τη σεξουαλική υγεία. Aυτό συμβαίνει, διότι συνδέονται με την ένταση των οργασμών. Για τις γυναίκες, αυτό μεταφράζεται σε λιγότερο πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ και σε πιο ικανοποιητικούς οργασμούς.

Pilates

#5 Αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή

Η αντοχή είναι καθοριστική για μια ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία. Η πρακτική του Pilates ενισχύει τη γενική αντοχή και φυσικά την ενέργεια του σώματος.

Καθώς η σεξουαλική ενέργεια απαιτεί σωματική δύναμη και αντοχή, το Pilates μπορεί να βελτιώσει την ικανότητά σας να απολαμβάνετε πιο πολύ τις σεξουαλικές σας στιγμές.

Συνήθειες που θα βελτιώσουν τη στάση του σώματός σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρέπει ή δεν πρέπει να τεντωνόμαστε το πρωί;

Her News b

Αυτές οι τροφές μας γεμίζουν ενέργεια!

Her News

Πως θα ελέγξετε την πείνα σας;

Her News