HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Αυτήν την ημέρα του μήνα οι γυναίκες το ευχαριστιούνται περισσότερο

Η τάση των τελευταίων χρόνων είναι η εντατική χρήση των smartphones για να διατηρούν οι γυναίκες ενημερωμένες σε θέματα σεξ και γονιμότητας.

Εφαρμογές όπως το Glow έχουν κατακτήσει τη θέση τους ως “οι καλύτεροι σύμβουλοι” για τις γυναίκες, προσφέροντας πληροφορίες για τις σεξουαλικές επιδόσεις, καθώς και υπενθυμίσεις για την περίοδο τους.

Η εφαρμογή Glow έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη γυναικών που επιθυμούν να κάνουν παιδί, παρέχοντας τους χρήσιμες πληροφορίες για τους κατάλληλους χρόνους σύλληψης. Από την άλλη πλευρά, εξυπηρετεί και τις γυναίκες που δεν επιθυμούν άμεσα την σύλληψη, παρέχοντας σταθερή παρακολούθηση και υποστήριξη.

Οι γυναίκες επιλέγουν να έχουν στο χέρι τους τα πάντα, από συμβουλές για τη σωστή διαχείριση της γονιμότητάς τους μέχρι υπενθυμίσεις για την αναπαραγωγή.

Έτσι, η τεχνολογία γίνεται σύμμαχος της γυναικείας υγείας, προσφέροντας πληροφορίες και εργαλεία που στοχεύουν στη βελτίωση της σεξουαλικής τους ζωή.

σεξ

Σεξ: Αυτήν την ημέρα του μήνα οι γυναίκες το ευχαριστιούνται περισσότερο

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αυτή την εβδομάδα, η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει βοηθήσει, μέσα σε δύο χρόνια, περίπου 150.000 γυναίκες να συλλάβουν παιδί.

Με βάση τα δεδομένα που έχει συλλέξει το Glow από το δείγμα χρηστών του, παρακάτω μπορείτε να δείτε τα συμπεράσματα που έχει βγάλει σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των γυναικών:

• Οι Καναδέζες κάνουν 45% περισσότερο σεξ και μένουν 21% ευκολότερα έγκυες από τον μέσο όρο των γυναικών παγκοσμίως.

• Από την άλλη, οι γυναίκες στην Λατινική Αμερική κάνουν 4% λιγότερο σεξ από τον μέσο όρο.

• Πολλές γυναίκες αναφέρουν αλλαγές στην διάθεση τους, όταν έχουν περίοδο. Αυτό τείνει να μειώσει τις σεξουαλικές τους ορμές έως και μία εβδομάδα μετά το τέλος της περιόδου.

• Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν πιο σέξι και έχουν μεγαλύτερες ορμές περίπου 12-13 μέρες μετά το τέλος της περιόδου τους.

• Οι γυναίκες ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ την τελευταία μέρα του κύκλου τους.

Πολυσυντροφικότητα: Το ερωτικό μοτίβο που καταρρίπτει τον όρο «στους δύο τρίτος δεν χωρεί»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αν νιώθεις ευγνωμοσύνη για τον σύντροφό σου το σεξ είναι καλύτερο

Her News

Αληθινή εξομολόγηση: Παράτησα τον σύντροφο μου γιατί μου ζητούσε συνεχώς τρίο

Her News

Σεξ: Σε ποιο μέρος λατρεύει κάθε ζώδιο να έρχεται σε ερωτική επαφή;

Her News b