HerNews.gr
CELEBRITIES

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά κατάφερες να εξελιχθείς”

Σταματίνα Τσιμτσιλή-hernews

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της απέναντι στον Άγγελο Μπράτη.

Χθες ο Άγγελος Μπράτης είχε αναφερθεί στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι μόδας, GNTM. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε πως:

“Εμένα προσωπικά δεν με επηρέασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, καθόλου. Όπως οι πωλήσεις ενός πράγματος και όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Αλλιώς δε θα έκανα αυτό που κάνω. Δεν είναι όλα για όλους”.

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν και από την πλευρά της Κατερίνας Καινούργιου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η Κατερίνα Καινούργιου αρκετά εκνευρισμένη τοποθετήθηκε, αναφέροντας πως:

“Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια”.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα λεγόμενα του Άγγελου Μπράτη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή-hernews

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει τον θυμό της απέναντι του και για αυτόν τον λόγο και δήλωσε ανοιχτά:

“Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά και τη δημοφιλία ενός τόσου αγαπημένου πρότζεκτ κατάφερες και εσύ να εξελιχθείς. Όπως ήσουν στο άρμα της καλής τηλεθέασης και εξελίχθηκες με αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε κάπως να σε νοιάζει και να λες “τι έγινε και φέτος δεν πήγαμε καλά;” Είναι αυτό που θες να δείξεις ότι δε σε νοιάζει αλλά… Εγώ πιστεύω ότι χωρίς λόγο, ένας άνθρωπος που είχε πολύ χαμηλό προφίλ, που τον κυνηγάμε για συνεντεύξεις χωρίς λόγο τώρα στο τελείωμα του show που δεν έχει και τίποτα να προσφέρει, έγινε αντιπαθής σε μια μερίδα του κοινού ενώ είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή-hernews

Νεότερα Άρθρα

Adele: Ποιο βραβείο κατάφερε να κερδίσει από τον Ed Sheeran στα BRIT Awards;

HerNewskl

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποιο θα είναι το μέλλον του GNTM την επόμενη σεζόν;

HerNewskl

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: “Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από ηθοποιούς”

Her News