HerNews.gr
Ψυχολογία

Τα καλύτερα προϊόντα για ανακούφιση από το στρες

Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος για να  παρακάμψετε το στρες. Αλλά στην προσπάθεια για επιδίωξη της γαλήνης, της ησυχίας και της ηρεμίας, βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα ανακούφισης από το άγχος.

Εξάλλου, δεν εξυπηρετεί κανέναν, πόσο μάλλον τον εαυτό μας, αν βρισκόμαστε σε μια διαρκή κατάσταση έντασης και στρες. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μια σειρά από καλούδια για ανακούφιση από το άγχος για κάθε είδους καταστάσεις κι ανάγκες.

Τα καλύτερα προϊόντα ανακούφισης από το στρες

Μπορεί να νιώθουμε εντάξει με το να αφιερώσουμε χρόνο για να αναλύσουμε τις ανάγκες μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό όχι μόνο για τη γενική ευεξία, αλλά και για την ψυχική και σωματική υγεία. Το στρες μπορεί να έχει απίστευτο τίμημα, γι’ αυτό και τα πιο μικρά βήματα για τον μετριασμό των επιπέδων υψηλού στρες μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Αν έχετε μόνο λίγες στιγμές για να κάνετε έναν γρήγορο διαλογισμό, σας έχουμε καλύψει. Εάν τρέχετε στο σπίτι και δεν έχετε χρόνο να καθίσετε, μπορείτε ακόμα να επιδοθείτε σε λίγη αρωματοθεραπεία για να ηρεμήσετε. Ό,τι κι αν χρειάζεστε, σας έχουμε τα καλύτερα προϊόντα ανακούφισης από το στρες για να τα εισάγετε στη ρουτίνα σας.

Μια βούρτσα για dry brushing θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα σας λαμπερό και λείο. Όχι μόνο αυτό, αλλά η πρακτική ενισχύει επίσης την κυκλοφορία, στέλνοντας ενδορφίνες στον εγκέφαλό σας. Αυτό σίγουρα βοηθάει να ηρεμήσετε.

Χρησιμοποιήστε την αρωματοθεραπεία, ιδανικά, αν σας αρέσει και το χαλαρωτικό μασάζ, που καταπολεμά το στρες. Σε περίπτωση που είστε μόνες σας, τα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ανάψετε ένα κερί και να λιώσετε σε ένα ζεστό, καταπραϋντικό μπάνιο με ένα αρωματικό λάδι.

Διώξτε το άγχος από το σώμα σας χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο αφρού. Αυτό το προϊόν χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, καταπραΰνει τον πόνο, διεγείρει τις αισθήσεις κι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο από την ημέρα σας για να περιποιηθείτε το δέρμα σας με μια ενυδατική μάσκα προσώπου. Το self care μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας καταπολέμησης του στρες, κάτι που είναι τόσο σημαντικό όταν αντιμετωπίζουμε τις πολλές προκλήσεις της ζωής.

Τέλος, επειδή ο εγκέφαλός μας είναι πάντα σε επιφυλακή για πιθανό κίνδυνο, ο δυνατός θόρυβος μπορεί να είναι μια σημαντική πηγή άγχους για το σώμα και το μυαλό μας. Εξαιτίας αυτού, η μείωση της ηχορύπανσης όποτε είναι δυνατόν είναι σημαντική. Η αγαπημένη μας λύση εδώ είναι οι ωτοασπίδες. Έτσι μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχες κι άνετες όλη τη νύχτα.

Αλλάξτε τη ζωή σας αυτόν τον μήνα και ανανεωθείτε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μήπως είσαι πολύ ντροπαλή; Με αυτά τα tips θα το αποβάλλεις

Her News b

Ξέρετε τι σημαίνει το να “πειράζετε” συνέχεια τα μαλλιά σας;

Her News b

Μικρά καθημερινά πράγματα που μας κάνουν κακό

Her News b